Poštovani posjetioci, dragi prijatelji

dobrodošli na službene stranice Grada Ivanić-Grada koje vam pružaju informacije o gradu, njegovoj povijesti i baštini, prirodnim ljepotama, turističkim atrakcijama, javnim ustanovama, trgovačkim društvima, kontaktima, važnim događanjima i novostima, kao i mogućnostima suradnje, od ulaganja u poduzetničku zonu do suradnje na razvojnim projektima. Pratite svakodnevna zbivanja u Gradu i aktivno komunicirajte s nama i putem naše Facebook stranice.

Gradonačelnik

Javor Bojan Leš, dr.vet.med

 

NOVOSTI

24.05.2024.

Nova kosilica za DVD Poljana na uzajamnu korist vatrogasaca i građana

Gradonačelnik Grada Ivanić- Grada Javor Bojan Leš je danas Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Poljana uručio novu traktorsku kosilicu vrijednu 2.500 eura.
Kosilica će znatno olakšati održavanje javnih površina oko prostorija DVD – a i društvenog doma na uzajamnu korist vatrogasaca i građana:
...

NASTAVI ČITATI
23.05.2024.

[VIDEO] Produženi boravak učenika OŠ Đure Deželića u prostorijama Veleučilišta Ivanić-Grad

Grad Ivanić-Grad, Veleučilište Ivanić-Grad i Osnovna škola Đure Deželića postigli su danas važan sporazum kojim će se privremeno riješiti problem nedostatka prostora za produženi boravak učenika. Sporazum su potpisali gradonačelnik Ivanić-Grada Javor Bojan Leš, dekan Veleučilišta Ivanić-Grad Mile Ma...

NASTAVI ČITATI
22.05.2024.

UDRUGE - Privremeni rezultati Javnog poziva za financiranje programa udruga u području teh. kulture, sporta, civ. društva, zdrav. i soc. zaštite iz Proračuna Grada Ivanić-Grada za 2024.g.

U skladu s člankom 16. Javnog poziva za ostvarivanje prava na financiranje programa/projekata/manifestacija udruga/organizacija civilnog društva u području tehničke kulture, sporta, civilnog društva, zdravstva i socijalne zaštite iz Proračuna Grada Ivanić-Grada za 2024. godinu, nakon provedenog post...

NASTAVI ČITATI
17.05.2024.

[VIDEO] Potpisan Sporazum o financijskoj potpori Udruženju obrtnika Ivanić-Grad

Danas je u Gradskoj vijećnici potpisan sporazum o financijskoj potpori između gradonačelnika Ivanić-Grada, Javora Bojana Leša, i predsjednika Udruženja obrtnika Ivanić-Grad, Matije Hermeščeca. Ovaj sporazum označava novi početak suradnje i podrške između Grada Ivanić-Grada i Udruženja obrtnika.
...

NASTAVI ČITATI
16.05.2024.

[VIDEO] U Ivanić-Gradu otvorena izložba inovacija i kreativnosti

U Hotelu Sport u Ivanić-Gradu svečano je otvorena deveta Izložba inovacija I3G, koju organizira Elektronički i računalni klub. Ove godine izložba okuplja stotinjak izlagača, uglavnom mladih inovatora, učenika osnovnih i srednjih škola te studenata iz svih krajeva Hrvatske.
Na izložbi su predsta...

NASTAVI ČITATI
16.05.2024.

POZIV na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti za prijam u službu u Upravni odjel za financije i proračun Grada Ivanić-Grada na vježbenički staž – 1 izvršitelj na određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci, radi osposobljavanja za poslove radnoga mjesta: 3.2.3. Viši referent za proračun i računovodstvo I

KLASA: 112-03/24-01/4
URBROJ: 238-10-05/1-24-10
Ivanić-Grad, 16. svibnja 2024.
Na temelju članka 20. i 22. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (Narodne novine, broj 86/08, 61/11, 04/18 i 112/19), Povjerenstvo za provedbu Javnog natječ...

NASTAVI ČITATI