01.09.2023.

JAVNA TRIBINA - Otvoreni razgovor s građanima

Drage sugrađanke i dragi sugrađani, pozivamo vas na Otvoreni razgovor s građanima koji će se održati u četvrtak 7. 9. 2023. s početkom u 18:00 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Ivanić-Grad.

Upravo završava jedno razdoblje u vremenu od 2014. - 2023. godine pa ćemo iskoristiti priliku da vam predočimo što smo od projekata izvršili u godinama iza nas, što još nismo i što planiramo u sljedećem razdoblju od 2023. do 2028.

Aktualni projekti: nova dvorana u Graberju Ivanićkom, izgradnja novog dječje vrtića, širokopojasni internet, sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda, vodovodni sustav, obnova zgrade stare škole u Dubrovčaku Lijevom, nogostup u Ulici Stjepana Škrinjara i Donja Poljana, nogostup Jalševec-Opatinec-Tarno, proširenje dječjeg vrtića u Graberju Ivanićkom, uređenje Ulice Stjepana Gregorka i Hercegovačke, državna cesta prema Ježevu, izgradnja kaskada na rijeci Lonji, uređenje trga Vladimira Nazora, postavljanje fotonaponskih elektrana, nogostup i rekonstrukcija ceste u Naftalanskoj ulici, uređenje učeničkog doma za potrebe visoke škole, novo gradsko groblje i dr.

Projekti u najavi: uređenje velike kino dvorane u POU, poduzetnički akceleratot za obnovljive izvore energije, nadogradnja zgrade javne vatrogasne postrojbe, rekonstrukcija atletske staze, pješački most na Žeravincu, nogostup Topolje-Dubrovčak Lijevi, pješačka staza uzduž potoka Žeravinec.

Predstavit ćemo vam sufinancirane EU projekte u vrijednosti 534.423.654,00 kuna

Nakon kratke prezentacije, građani će moći postavljati pitanja i uključiti se u javnu raspravu, izreći svoje prijedloge, kritike, opaske, komentare!

Vidimo se!