20.07.2023.

ZBRINJAVANJE zelenila i krovnog pokrova

Poštovani građani,

Grad Ivanić-Grad osigurao je deponiju za prihvat granja, stabala i ostalog zelenila koje je srušeno i stradalo tijekom jučerašnjeg nevremena 19.07. na gradskoj parceli u poduzetničkoj zoni UPU-6 preko puta Super Konzuma.

Parcela k.č.br. 237/2 za prihvat navedenog, nalazi se iza bivše streljane Cinelov. Odlaganje na parceli, moguće je danas 20.07. od 13:00 sati pa nadalje, a pristup na parcelu moguć je traktorom i traktorskom prikolicom.

Za one građane koji nisu u mogućnosti prevesti granje vlastitim prijevoznim sredstvima, molimo da isto izvuku na javnu površinu ispred svojih privatnih parcela na mjesto dostupno kamionu za utovar, najkasnije do ponedjeljka 24.07. do 8.00 sati ujutro. Grad Ivanić-Grad će u suradnji s komunalnim poduzećem Ivakop organizirati odvoz u tjednu 24.07. do 28.07. Molimo sve one građane koji izvuku granje da se jave u Ivakop na broj: 01-2888-938 svakim danom do 15 sati ili pošalju e-mail na ivakop@ivakop.hr.

Vezano na otpadni materijal koji je nastao kao posljedica nevremena sa krovova: krovni pokrov (crijep, limovi, materijal od stradalih dimnjaka i sl..), kao i drvena građa (letve i sl..), prihvat je organiziran na odlagalištu Tarno u radnom vremenu od 7 do 18 sati radnim danom i od 7 do 15 sati subotom.

Napominjemo ovim putem da će se navedenim lokacijama prihvaćati otpad koji je isključivo nastao kao posljedica nevremena.

Sve službe su na terenu te ovim putem molimo građane za strpljenje.