21.04.2023.

[VIDEO] Svečana promocija prvostupnika Veleučilišta Ivanić-Grad

Veleučilište u Ivanić-Gradu održalo je svečanu promociju 41 prvostupnika stručnog prijediplomskog studija Fizioterapija. Misija ovog Veleučilišta je producirati visokoobrazovane stručnjake koji će biti sposobni odgovoriti suvremenim poslovnim izazovima te tako podići razinu kvalitete visokoškolske poduzetničke edukacije u Hrvatskoj.

Veleučilište Ivanić-Grad promovira znanja koja su relevantna za društvo i struku, uz uvažavanje poslovne, radne, stručne i znanstvene etike i provođenjem visokih vrijednosnih kriterija. Osim toga, Veleučilište osmišljava, ispituje i razvija inovacije iz područja rehabilitacije, terapije, sestrinstva, ali i drugih srodnih polja, te kroz znanstvenu i tehničku podršku pomaže razvoju grada, županije i šire.

Studij Fizioterapije na Veleučilištu započeo je u akademskoj godini 2018./2019. i trajao je tri godine, nakon čega su studenti stekli 180 ECTS-bodova. Veleučilište Ivanić-Grad je u kratkom roku postiglo velike uspjehe, te je jedino Veleučilište na području Zagrebačke županije koje ima mogućnost izvođenja studija u polju biomedicine i zdravstva. Trenutno na Veleučilištu Ivanić-Grad studira oko 160 studenata.