03.05.2022.

Ivanić-Grad u svibnju ponovno centar inovacija i inovativnog poduzetništva mladih

U Ivanić-Gradu se u svibnju održava Izložba inovacija I 3 G na kojoj se predstavljaju nadarena djeca i mladi, inovatori i poduzetnici kako bi razmijenili ideje i iskustva te
predstavili najnovije projekte i inovacije.

Nakon dvogodišnje pandemijske pauze, Elektronički i računalni klub u suradnji s partnerima organizira sedmu Izložbu inovacija I 3 G koja će se održati 19. i 20. svibnja 2022. godine u sportskoj dvorani Srednje škole Ivan Švear u Ivanić-Gradu.

Na nacionalnoj izložbi inovacija mladih u Ivanić-Gradu i ove će godine biti predstavljeni ideje, projekti, inovacije te završni radovi učenika iz srednjih strukovnih škola i studenata tehničkih i drugih fakulteta iz gotovo cijele Hrvatske, a sudjelovat će i učenici osnovnih škola iz Zagrebačke županije. Predstavit će se i već afirmirani poduzetnici i inovatori, a u okviru izložbe održat će se zanimljiv popratni program predavanja te radionica iz područja tehničke kulture za osnovnoškolce i djecu vrtićkog uzrasta.

Izložba se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, Zagrebačke županije i Grada Ivanić-Grada te u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Zagrebačke županije, Hrvatskom zajednicom inovatora i Srednjom školom Ivan Švear iz Ivanić Grada.

Svečano otvorenje izložbe održat će se u četvrtak, 19. svibnja u 11:00 sati, a Izložba će za posjetitelje biti otvorena 19. i 20. svibnja od 10 do 19 sati. Svi programi izložbe otvoreni su i besplatni za javnost.