21.06.2022.

Poziv na radionicu „Prihvatite promjene i budite uspješni – uvod u NLP“

Poštovane poduzetnice i poduzetnici, obrtnice i obrtnici, poljoprivrednice i poljoprivrednici,

Razvojna agencija IGRA Ivanić–Grad poziva vas na radionicu „Prihvatite promjene i budite uspješni – uvod u NLP“. Radionica će se održati u ponedjeljak 27. lipnja 2022. od 11:00 do 16:00 sati u konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora, na adresi Poduzetnička 1, Ivanić-Grad.

Život poslovnih ljudi, u ovim izuzetno teškim vremenima kada se ne može sa sigurnošću predvidjeti što će se i kako događati u narednim mjesecima, nije nimalo lak. Treba sačuvati jaku psihu, brzo donositi teške odluke, a pritom biti učinkovit. Situacija je izazovna, no s njom se treba suočiti i poslovati kao da se ne događa ništa neobično. Kako biste na vrijeme prepoznali anomalije u poslovanju i prevenirali ih, potrebno je ulagati u osnaživanje vlastitog potencijala – sebe.

Radionica će vam približiti metodu neurolingvističkog programiranja i naučiti vas kako primjenom NLP metode možete bolje razumjeti ljudsko razmišljanje i ponašanje, te unaprijediti svoje vještine. Kroz trening na radionici pokazat ćemo Vam kako NLP metodu primijeniti u donošenju ključnih odluka, rukovođenju, prodaji, marketingu, ljudskim potencijalima i odnosima s javnošću.

Radionicu će voditi gospođa Maja Krnjević vlasnica obrta za učenje vještina „Artes Cognita“, NLP praktičarka od 2005. godine.

Više informacija pročitajte na Internet stranici RA IGRA Ivanić-Grad.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme putem OBRASCA ZA PRIJAVE – prijave za radionicu zaprimaju se do petka 24. lipnja 2022. u 14:00 sati ili do popunjena kapaciteta dvorane.

Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru projekta „Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“ te je sudjelovanje za sve sudionike u potpunosti besplatno.

 Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 „Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“