17.12.2021.

Poziv na radionicu "TEHNIKE PRODAJE – KLJUČ ZA PRIVLAČENJE I ZADRŽAVANJE KUPACA“

Poštovane poduzetnice, poštovani poduzetnici,

Razvojna agencija IGRA Ivanić–Grad poziva vas na sljedeću radionicu u ciklusu online radionica za poduzetnike s istočnog dijela Zagrebačke županije: „TEHNIKE PRODAJE – KLJUČ ZA PRIVLAČENJE I ZADRŽAVANJE KUPACA“. Radionica će se održati u utorak 21. prosinca 2021. od 12:00 do 15:00 sati elektroničkim putem – posredstvom Zoom platforme.

Radionica će vam pomoći da identificirate i prevladate zapreke u svom prodajnom procesu, shvatite želju i motivaciju različitih tipova kupaca, detektirate pravo vrijeme za prodaju i učvrstite svoje samopouzdanje u prodajnom procesu.

Cilj radionice je, kroz praktične primjere, podučiti vas sljedećim temama:

 

  • Što je prodaja i kako ju definiramo
  • Kakvo je danas tržište i koji su tržišni subjekti
  • Kako planirati prodaju
  • Što je marketing  i kako ga koristiti
  • Kako uspješno prezentirati proizvod ili uslugu
  • Kako ostvariti interakciju s kupcem dugoročno – jednom vaš kupac, zauvijek vaš kupac
  • Prodaja počinje onda kada je kupac rekao NE
  • Kako riješiti prigovor i reklamaciju

 

Plan rada:

12:00 – 12:20 Uvod

12:20 – 13:00 Prodaja – što je to? Aktivnosti u prodajnom procesu

13:00 – 13: 15 Rasprava

13:15 – 13:25 Pauza

13:25 – 14:00 Studija slučaja – opći model procesa kupnje

14:00 – 14:50 Alati za proaktivni prodajni pristup

Radionicu će voditi Maja Krnjević vlasnica obrta za učenje vještina „Artes Cognita“  koja je tridesetogodišnje iskustvo rada u velikim kompanijama – gdje se bavila prodajom, razvojem timova, menadžmentom, edukacijama, vođenjem i rukovođenjem odlučila podijeliti sa svima koji žele poboljšati svoje vještine i biti uspješniji.

Rezervirajte svoj termin na vrijeme; prijave na radionicu zaprimaju do ponedjeljka 20. prosinca 2021. do 15:00 sati na e-mail adresu: igra@ivanic-grad.hr (kod prijave, molimo, navesti vaše ime i prezime, te naziv i OIB vašeg poduzeća) ili putem obrasca za prijave na

internetskoj stranici Razvojne agencije: www.ra-igra.hr/prijava-na-radionice-razvojne-agencije-igra/. Za sudjelovanje na radionici nije potrebna registracija na Zoom platformi, pristupni link za radionicu dobit ćete povratno mailom uz potvrdu Vaše prijave za sudjelovanje.

Organizacija radionica sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru projekta „Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“ te je sudjelovanje za sve sudionike besplatno.

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“

Sufinancirani Projekti 2