12.09.2020.

[VIDEO] Župan Kožić i gradonačelnik Leš obišli radove na obnovi sportske dvorane Srednje škole Ivan Švear

Jučer su župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić i gradonačelnik Ivanić-Grada obišli radove na energetskoj obnovi Osnovne škole Stjepana Basaričeka u Ivanić-Gradu. Radi se o investiciji ukupne vrijednosti 15,3 milijuna kuna od čega bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj iznose 4,8 milijuna kuna, dok je Zagrebačka županija osigurala 10,5 milijuna kuna.

Nakon obilaska radova na energetskoj obnovi osnovne škole, Kožić i Leš obišli su radove na obnovi sportske dvorane Srednje škole Ivan Švear u Ivanić-Gradu gdje se radi novi sportski pod, uređuju tribine i postavljaju nove instalacije za grijanje. Investiciju u vrijednosti 2,7 milijuna kuna u potpunosti financira Zagrebačka županija.

Veliko mi je zadovoljstvo da je prepoznata potreba za obnovom ove sportske dvorane jer ovo je objekt kojeg koristi preko 1000 učenika srednje i osnovne škole. Zahvaljujem Zagrebačkoj uz čiju financijsku pomoć obnavljamo ali i planiramo gradnju novih objekata kao što je sportska dvorana u Graberju Ivanićkom čija gradnja započinje krajem ove ili početkom iduće godine rekao je gradonačelnik Leš.