06.02.2020.

Ivanićgradski učenici i studenti potpisali ugovore o stipendiranju

Zamjenik gradonačelnika Grada Ivanić- Grada Tomislav Cuvaj danas je u prostorijama Gradske uprave potpisao ugovore o dodjeli stipendija s učenicima i studentima za školsku/ akademsku 2019./2020. godinu. Grad je i ove godine dodijelio 15 stipendija učenicima i 15 stipendija studentima po socijalnom kriteriju i kriteriju izvrsnosti za što je u proračunu osigurano 225.000 kuna.

Učeničke stipendije dobili su Dominik Bastalić, Fran Lešković, Ema Hasan, Nela Vulinec, Martina Bećarević, Kristina Kelava, Dorijan Predrag, Marko Vlajić, Anamarija Kušić, Mateja Šaško, Dorotea Grubišić, Matej Komšo, Nina Piljagić, Luka Pavlek i Antonija Tupek.

Studentske stipendije pripale su Roku Levaru,Viktoru Šprajcu, Karlu Špeliću, Mariji Duvnjak, Mariji Bartolić, Sari Oreški, Danici Ivanović, Ivoni Stanić, Dorotei Vargić, Philippu Pleše, Mariji Golak, Petru Šariću, Luciji Kozina, Nikolini Adamović i Luciji Pecko.

Zamjenik gradonačelnika je svim stipendistima poželio puno uspjeha u daljnjem školovanju, te istaknuo kako Grad redovito izdvaja značajna sredstva za obrazovanje kako bi se što više mladih obitelji odlučilo na život upravo u Ivanić- Gradu.

Mjesečna stipendije za učenike iznosi 500 kuna, za studente 1.000 kuna, a dodjeljuje se za razdoblje od 01.rujna prošle do 30. lipnja ove godine za učenike, odnosno za razdoblje od 01. listopada 2019. do 31.srpnja 2020. godine za studente.

Izvor: Obiteljski radio Ivanić
Foto: Zoran Ožetski