20.02.2020.

470.000,00 kuna za nastavak radova na uređenju unutrašnjosti gradske knjižnice

U gradskoj knjižnici u Ivanić-Gradu nastavljaju se radovi na uređenju unutrašnjosti knjižnice.

Radovi se sastoje od izvedbe građevinsko-obrtničkih i električarskih radova, kao što je izvedba novoga estriha te završne podne obloge, izvedba spuštenog stropa, ličenje zidova i stropova, ugradnja nove električne instalacije i rasvjetnih tijela, vatrodojave i dr.

Prijašnjim radovima proširio se i uredio dio prostora gradske knjižnice, a završetkom ovih radova, gradska knjižnica će u cijelosti biti potpuno obnovljena.

Vrijednost radova iznose oko 470.000,00 kuna, za koje je Grad Ivanić-Grad ostvario bespovratnu potporu od Ministarstva kulture u iznosu od 100.000,00 kuna te donaciju INA d.d. u iznosu od 59.000,00 kuna.

Zbog zakonske obveze revizije cjelokupnog knjižničnog fonda, u skladu s Pravilnikom o reviziji i otpisu knjižnične građe (NN 21/02.) u nadolazećem razdoblju knjižnica će biti zatvorena za rad s korisnicima, prema sljedećem rasporedu:

  • Ivanić-Grad: od 9.3. do 4.4.2020.
  • Kloštar Ivanić: od 6.4. do 10.4.2020.

Također Vas obavještavamo i o nastavku radova u našoj knjižnici - upravo stoga nastojimo koordinirati građevinske radove i reviziju fonda sa ciljem da knjižnica bude što manje zatvorena za korisnike.

Unaprijed se ispričavamo zbog moguće buke i otežanih uvjeta poslovanja, imajući u vidu krajnji cilj, na dobrobit naše knjižnice, korisnika, posjetitelja i cjelokupne lokalne zajednice, a to je kompletno uređen i renoviran prostor gradske knjižnice! 

 

Molimo korisnike za suradnju i zahvaljujemo na razumijevanju.