20.04.2020.

Podjela paketa prehrambenih namirnica

Gradsko društvo Crvenog križa Ivanić-Grad danas je započelo sa podjelom proljetnih paketa na području Grada Ivanić-Grada koje sufinancira Grad Ivanić-Grad. Radi se o paketu osnovnih prehrambenih proizvoda kao što su brašno, šećer, griz, ulje, tijesta, pasirane rajčice ali i slatke i slane proizvode poput džema, sirupa za slaganje, čaja, cappuccina, keksa, kraš ekspresa, napolitanki i krekera.

Podjeli paketa pridružio se i gradonačelnik Javor Bojan LešU vrijeme proglašene epidemije bolesti COVID-19, te uz pomoć Gradskog društva Crvenog križa Ivanić-Grad šaljemo poruku našim sugrađanima u potrebi da nisu sami i da uvijek mogu računati na pomoć Gradske uprave i gradskih službi rekao je gradonačelnik Leš.

Pakete dijelimo po popisima Centra za socijalnu skrb Ivanić-Grad za kategorije korisnika zajamčene minimalne naknade, djeca korisnika ZMN i korisnika prava na osobnu invalidninu, te popisima Matičnog ureda Ivanić-Grad za starije osobe iznad 90.g.života, koje nisu socijalno ugrožene, već ih posjećujemo zbog njihovih godina. Na području Grada Ivanić-Grada darivat ćemo 255 korisnika, kojima će paketi uvelike olakšati ovu svakodnevnu situaciju.Pakete dijele djelatnici i volonteri GDCK Ivanić-Grad, te pritom paze na zdravlje korisnika, ali i svoje, koristeći zaštitnu opremu i održavajući distancu, rekla nam je Ivana Bajt ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Ivanić-Grad.