01.10.2019.

U nedjelju je održan „2. Kup UHVIDR-a Ivanić-Grad“ u športskom ribolovu udicom na plovak

U nedjelju, 29. rujna, u Posavskim Bregima održan je „2. Kup UHVIDR-a Ivanić-Grad“ u športskom ribolovu udicom na plovak. Od prijavljenih 58 natjecatelja na natjecanju, koje se odvijalo od 9.30 do 12.30 je sudjelovao je 51 natjecatelj.

Kup je otvorio predsjednik UHVIDR-a Ivanić-Grad g- Ivica Kozjak te se nakon minute šutnje za poginule i umrle hrvatske branitelje pristupilo izvlačenju startnih brojeva.

Nakon natjecateljskog dijela ostvareni su sljedeći rezultati: U kategoriji kadeta prvo mjesto osvojio je Dominik Jerko. Drugo mjesto osvojio je Lovro Počuć, te treće mjesto Filip Brcko. Nastupilo je ukupno 5 kadeta koji su darivani nagradama sponzora “Interland Varaždin“, „PTO SSINPY“ (Siniša Pižir) i „Kloštar 900“ d.o.o. (Dražen Božić). Natjecanje je provedeno uz financijsku potporu Zagrebačke županije te uz pomoć UŠR „Lonja Ivanić-Grad“ kojima se i ovim putem zahvaljujemo na uslugama suđenja i provedbe natjecanja.

U kategoriji seniora prvo mjesto je osvojio Darko Počuć, drugo mjesto Igor Presnec dok je treće mjesto osvojio Darko Hršak. Istima su uručene nagrade -ribolovni pribor.
Na ovom natjecanju po prvi puta je nastupila je i jedna dama – Ivana Dijanek. Prvoplasirani Darko Počuć odrekao se ribolovne role koju je dobio kao nagradu za prvo mjesto u korist Ivane Dijanek.

Nakon natjecanja uslijedilo je druženje uz domjenak u Društvenom domu Posavski Bregi.