09.03.2019.

[VIDEO] U Ivanić-Gradu proglašeni najbolji sportaši i sportašice za 2018. godinu

U Sportskoj dvorani Žeravinec u organizaciji Gradske zajednice športskih udruga svečano proglašeni najbolji sportaši i sportašice Grada Ivanić- Grada za 2018. godinu.

Za najbolju sportašicu u prošloj godini proglašena je Ana Malec, igračica Ženskog rukometnog kluba Ivanić i srebrna članica ženske rukometne ekipe na pijesku s Olimpijskih igara mladih.
Najbolji sportaš je karatist Vladimir Gašpar, prvak Hrvatske u kategoriji borbi, mlađi seniori do 60 kg.

Najbolji trener je Ivan Brcković, trener u najuspješnijem Sportskom klubu u 2018. godini, Karate klubu Mladosti s osvojene 203 medalje od čega čak 11 na državnim prvenstvima.

Najbolja ženska ekipa su kadetkinje Ženskog rukometnog kluba Ivanić. a najbolja muška ekipa seniori Muškog rukometnog kluba Ivanić.

U kategoriji mlađe mladeži nagrade su dobili Barbara Bunjevac i Valentino Ivanić iz Kickboxing kluba Ivanić, odnosno Karate kluba Mladost.

Kod starije mladeži u kolektivnim sportovima za naj sportaše proglašeni su odbojkašica Leonarda Mužina i košarkaš Dominik Pavlović, dok su nagrade u individualnim sportovima dobili srebrna s Europskog prvenstva u samostrelu Iva Popović Gecan i prvak centralnoeuropske zone u kartingu Damian Sekulić.

Kao i svake godine proglašeni su i najbolji sportaši srednje i četiri osnovne škole s područja Grada Ivanić- Grada dok su za sportske nade redom proglašeni Dora Valentić, Ivan Huzanić, Filip Fabijanić, Lovro Renić, Veronika Mihinec, Ema Gašparović, Maša Pavlić, Lovro Radašević, Maja Abramović, Matej Čorak, Mia Ciganović, Neo Prugovečki i Luka Karanović.

Dobitnici plaketa za dugogodišnji sportski rad su Tomo Krznarić- brončana, Ana Liška Križić, Irena Malec, Željko Vuković i Vladimir Oštrić – srebrne, dok su zlatne plakete primili Mario Jagić, Ivan Delinić i Ivica Spevec.

Posebno priznanje za 20. godišnjicu primio je Kickboxing klub Ivanić-Grad, dok je za veliku obljetnicu 100 godina postojanja primila Škola nogometa mladeži NK Naftaš Ivanić.

Nagrade najboljima podijelili su predsjednik Gradske zajednice športskih udruga Darko Kljak i gradonačelnik Javor Bojan Leš, dok su se za zabavni dio programa pobrinule mlade članice Tvornice smijeha i Plesne udruge Magi.

Izvor: Obiteljski radio Ivanić
Foto: Zoran Ožetski