22.06.2019.

Susret generacija MRK Ivanić

Drugu godinu za redom MRK Ivanić organizirao je susret generacija, kojem se ove godine odazvalo četrdesetak bivših i sadašnjih igrača. Produženi vikend utjecao je na nešto slabiji odaziv igrača, koji su se bez obzira na to odlično zabavili odigravši prigodni turnir, na kojem je manje važan bio rezultat, a više zabava i ono treće poluvrijeme.

-Malo sam tužan što smo promašili s datumom, jer puno je ljudi spojilo ove dane. No, bez obzira na to mi smo uspjeli u svome cilju da se malo podružimo i tako nastavimo promovirati sport, ali i naš klub koji ima bogatu tradiciju- istaknuo je predsjednik kluba Josip Majdek, koji je naročito zadovoljan sezonom u kojoj je seniorska momčad na koncu zauzela četvrto mjesto.

-Vidi se da s jednim planskim i timskim radom možemo napraviti jako dobru stvar. Treba istaknuti kako mi imamo sve domaće dečki koji su zalog za budućnost, ali i dokaz da se ovdje nešto radi. Što se daljnjih planova tiče želja nam proširenje baze kako bi mogli stvarati nove kvalitetne igrače poput Pavlovića, Gadže i ostalih- rekao nam je predsjednik Majdek.

Druženju rukometaša odazvao se i zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj, kojeg naročito raduje uzlazni rezultatski trend kluba.

-Stabilni smo, a najveći plus su nam ti domaći dečki, koji su odigrali sjajnu sezonu. Ovdje dečki rukomet igraju iz gušta, a bili smo uz bok momčadima koje imaju daleko jače proračune od nas- ispričao nam je Cuvaj.