03.06.2019.

Održana 2. Ivanićka desetka u Ivanić-Gradu

U organizacija TZG Ivanić-Grada, Športskog kluba Otok i uz stručnu pomoć Tihomira Golnere i Nenada Vukovića, a pod pokroviteljstvom Grada Ivanić-Grada održana je u subotu 1. lipnja 2019. u večernjim satima 2. Ivanićka desetaka u Ivanić-Gradu. Na trku se prijavilo 60-tak trkača, ali na sam dan utrke došlo je i sudjelovalo 36 trkača, a Utrci djece i roditelja 31 dijete vrtićke i školske uzrasti. Zamjenik gradonačelnika Željko Posilović pozdravio je sve trkače, zahvalio na sudjelovanju, te im zaželio sportsku sreću i dobro rezultatsko vrijeme.

U 19,00 sati u Utrci djece roditelja medalje su osvojili:
1. mjesto Dora Valentić
2. mjesto Jakov Silovski
3. mjesto Natali Golubić
Sva djeca koja su sudjelovala dobili su medalje za sudjelovanje, Dukat mlijeko, voće, sokove i kekse za osvježenje.

U 20,00 sati u Utrci na 5 km ( 2 kruga planirane trase) i 10 km (4 kruga planirane trase) najbolji su bili:

Utrka 5 km
Žene:
1. Magdalena Klinčić
2. Danijela Ozvačić
3. Lia Leona Ribić

Muškarci:
1.Oliver Ozvačić
2. Goran Todorov
3. Danijel Ozvačić

Utrka 10 km

Žene:
Nives Zebić
Ivana Gašparec
Agneza Glavočić
Muškarci:
1. Đuro Komlenović
2. Hrvoje Zebić
3. Dario Dovranić

Najuspješnijima su dodjeljeni pehari, poklon bon Hotela Sport, SB Naftalan i pizzerije Ben-Mar, a svim sudionicima majice, diploma i medalje te Dukat poteiniski napitak, uz voće, slatkiše i tjesteninu na kraju utrke. Mjerenje vremena je profesionalno odradila tvrtka ChampStat-Croatia.

Zahvaljujemo trkačima na sudjelovanju, te svima koji su na bilo koji način pomogli u organizacija 2. Ivanićke desetke od Vatrogasne postrojba IG, Policijske postaje IG, volonterki, do sponzora Dukat, SB Naftalan, Hotel Sport, Pago-Com.d.o.o.