14.06.2019.

[VIDEO] INA donirala „Staru kuglanu“ u Graberju Ivanićkom za proširenje vrtića

„Staru kuglanu“ u Graberju Ivanićkom, koja je smještena u neposrednoj blizini Dječjeg vrtića Sunce, INA je odlučila donirati Ivanić-Gradu. Ovaj hvalevrijedan potez, svi u gradu dočekali su s oduševljenjem, jer prostor „Stare kuglane“ iskoristi će se za proširenje vrtićkih kapaciteta.

-Možemo reći kako je INA gradila Ivanić godina i othranjivala ove ljude, a ovo je samo nastavak odlične suradnje- istaknuo je zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj, uz kojega su današnjoj svečanosti nazočili i drugi zamjenik Željko Posilović, te predsjednik Gradskog vijeća Željko Pongrac.

Dobivenom nekretninom proširit će se vrtićki kapaciteti za još dvije odgojne skupine čime će biti omogućen upis sve djece, a osim toga u planu je i izgradnja multifunkcionalne dvorane.

-Kako smo ovdje prisutni više od šezdeset godina normalno je da učinimo ovo, jer to je veliki korak prema naprijed u brizi za djecu- kazali su članovi INA kluba Volontera, koji su dali i svoj doprinos uređenju novog vrtićkog prostora čišćenje prostorije i okoliša „Stare kuglane“.

Inače, procijenjena vrijednost „Stare kuglane“ i pripadajućeg zemljišta je veća od 480 tisuća kuna.

Izvor: 01Portal