11.12.2019.

Svečanom sjednicom službeno proslavljeno 100 godina NK Naftaš

U ponedjeljak je u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić-Grad izložbom i svečanom sjednicom službeno proslavljeno 100 godina nogometnog kluba i 40 godina veterana NK Naftaš Ivanića.

Uz bogatu tradiciju i kontinuirana ulaganja u infrastrukturu, škola nogometa osigurati će daljnji kvalitetan rad kluba, istaknuli su predsjednik Naftaša Tomislav Abramović i gradonačelnik grada Ivanić-Grada Javor Bojan Leš

Na svečanoj sjednici prikazan je prigodni film o povijesti kluba iz Ivanić- Grada, te su podijeljena priznanja i zahvalnice klubovima, savezima, sponzorima i zaslužnim bivšim i sadašnjim članovima koji su dali potporu u razvoju i promociji i pomogli u radu Naftaš Ivanića.

Srebrne plakete za dugogodišnji rad i potporu primili su Milorad Mikac, Mladen Šafran, Igor Krznarić, Dražen Škrivanek i Radojka Šporer, dok su zlatnu dobili Anđelko Domitrović, Pero Krnjaić, Željko Škrnjug, Juraj Mesić i Ivica Blažević- Ćiro.

Izložbu s brojnim fotografijama i trofejima iz bogate povijesti kluba moguće je razgledati u galerijskom prostoru Pučkog otvorenog učilišta do četvrtka 12. prosinca.
U ime Hrvatskog nogometnog saveza 100-tu obljetnicu Naftašu je čestitao član izvršnog odbora i predsjednik Nogometnog kluba Gorica Nenad Črnko, te predstavnici Nogometnog saveza Križ, županijskog nogometnog saveza, Zagrebačkog nogometnog saveza i gradonačelnik Grada Ivanić- Grada.

Najavljena je i monografija povodom 100 godina Naftaš Ivanića koja je već u pripremi i bit će objavljena početkom iduće godine, a uključivat će i sve događaje organizirane povodom ovogodišnje proslave.

Izvor: Obiteljski radio Ivanić
Foto: Zoran Ožetski