28.08.2019.

Naftaš Ivanić u generalki svladao Studentski grad

Na Zelenjaku se s nestrpljenjem očekuje start nove sezone, u kojoj će Naftaš Ivanić u prvom kolu ugostiti stare znance iz Kuča, momčad Turopoljca.

Trener Ivica Blažević i njegovi pomoćnici odrađuju posljednje treninge uoči nedjeljnog prvenstvenog starta i domaće utakmice protiv Turopoljca. U smiraj priprema, momčad je odigrala još dvije utakmice, protiv bivšeg prvoligaša TŠK-a i Studentskog grada.

Nakon pet pobjeda, u susretu protiv momčadi iz Topolovca, u susretu u kojem su priliku za igrom dobila četiri kadeta i nekolicina juniora, zabilježen je poraz od 2:0, dok je u generalki na Zelenjaku s 1:0 svladana momčad Studentskog grada. Trenutak odluke zbio se sredinom drugog poluvremena kada najbolji pojedinac i radilica Naftaša Filip Krsnik postiže pobjedonosni zgoditak.

-Sve u svemu naša je momčad pod trenerskom palicom Ivice Blaževića i njegovih pomoćnika odradila odlične pripreme te spremna dočekuje start prvenstva i derbi sa starim znancima iz Kuča- o pripremama će sportski direktor Stipo Šimunović.