11.04.2019.

POZIVNICA na ŠkrletOVO u subotu 13. travnja 2019. u Ivanić-Grad

Na ŠkrletOVO 13. travnja 2019. u Ivanić-Grad, vlakom HŽ uz 40% popusta!


POZIVAMO VAS na ŠkrletOVO PARTY  koje će se održati u subotu 13. 4. 2019. od 16,00-20,00 sati na prostoru malog trga, pored tržniceu centru Ivanić-Grada.

 Uz degustaciju  autohtone sorte vina Škrlet, posjetitelji će se moći opustiti uz glazbenu podlogu koju priprema DJ Pepi Jogarde te delicije ivanićkog Chefa Dine Pavanića. Novost je da ćemo ove godine imati i igraonicu za najmlađe kako bi se mame i tate mogli bezbrižno opustiti.

 U slučaju lošeg vremena, ŠkrletOVO party će se održati u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta.

Ulaznica je 80 kn, a degustacija vina je neograničena.

Tko su GLAVNI IGRAČI?
Na ŠkrletOVU ćete moći kušati vina škrlet osam moslavačkih vinara, članova udruge Škrlet Moslavina: Florijanović, Ilovčak, Jaram, Kezele, Miklaužić, Mikša, Trdenić i Voštinić-Klasnić

PRIJEVOZ VLAKOM HŽ na ŠkrletOVO PARTY 13. travnja 2019. u Ivanić-Grad

 

Dođite vlakom uz 40% popusta na povratna putovanja u 1. i 2. razredu vlakova na udaljenostima većim od 25 kilometara iz svih krajeva Hrvatske.

Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja/ŠkrletovOVO 2019., a kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na info pultu Centra za posjetitelje na Škrletovu! 

Vozni red vlakova možete saznati na www.hzpp.hr 

Više informacija na www.tzig.hr i Facebook Turistička zajednica Ivanić-Grada.

Polazak vlakova  iz Zagreba za Ivanić-Grad u 14.40, 15.18 i 15.43 sata.

Polazak iz Ivanić-Grada za Zagreb je u 19.50 i 20.30 sati

 

ŠkrletOVO je manifestacija u organizaciji TZ Ivanić-Grada, udruge Šklet, a pod pokroviteljstvom Grada Ivanić-Grada koja za cilj ima promociju autohtone sorte vina  Škrlet kao simbola Moslavine, a održava se  treću godinu za redom u Ivanić-Gradu.  Manifestacija se ove godine sastoji od 2 dijela – stručnog dijela za znanstvenike i vinske profesionalce, te zabavnog dijela ŠkrletOVO Party za građanstvo.

100 let živili!

Organizacijski tim:Grad Ivanić-Grad, TZG Ivanić-Grada, udruga Škrlet Moslavina