08.04.2019.

Međužupanijsko natjecanje podmlatka i mladih HCK

Ove subote 06.04. održalo se 11. Međužupanijsko natjecanje podmlatka i mladih HCK u organizaciji GDCK Sisak i Osnovne škole “22. lipnja Sisak”

Na natjecanju su sudjelovale dvije ekipe iz Ivanić – Grada i to ekipe OŠ B.Radića Kloštar Ivanić i ekipa SŠ Ivan Švear Ivanić – Grad. Sveukupno se natjecalo 8 ekipa Podmlatka i 7 ekipa Mladih HCK.

Natjecanje se provodilo u dva dijela, pismeni te praktični dio koji su se odvijali po učionicama tj. radilištima.

Ekipa PODMLATKA iz Osnovne škole Braće Radića iz Kloštar Ivanića osvojila je 1.mjesto sa 103,3 osvojenih bodova, ekipa je vježbala pod mentorstvom Martine Sraka i Marije Hegol, a članovi ekipe pod nazivom „SPECIJALCI 0000“ su: Marko Orehović, Ines Bijader, Marija Kelin, Patricija Biluš, Ivana Kožić i Gabrijela Baštijan. Dok je na drugom mjestu Ekipa iz Siska sa 90,03 boda a na trećem mjestu Dugo Selo sa 85,57 osvojenih bodova.

U kategoriji MLADIH naša ekipa Srednje Škole Ivan Švear osvojila 2.mjesto sa 94,10 postignutih bodova, a prvo mjesto osvojila je ekipa domaćin Sisak sa 106,77 bodova, dok je na trećem mjestu ekipa iz Vrbovca sa 89,27 bodova. Ekipu SŠ Ivan Švear pod nazivom „CRVENE KAMENICE“ pripremala je mentorica Nadica Gregorek, a članovi ekipe su: Karmen Kovačević, Tia Tušek, Mia Franjčić, Nikolina Tadić, Ivan Podgorski, Leonarda Sunjog.

Ovom prilikom zahvaljujemo se mentoricama na uloženom trudu koji su uložile kako bi ekipe pripremile za ove odlične bodove, ali naravno zahvaljujemo se i svim volonterima koji su na bilo koji način pripomogli oko priprema za ovo natjecanje ali naravno odah se najaviti i za pripreme za Državno natjecanje koje je ispred nas i to 11.05. u Našicama.

Čestitamo ekipama na ovim rezultatima.

A sada nema predaha nego odmah u nove radne pobjede, jer Državno natjecanje samo što nije tu.