11.10.2018.

Održane pripreme Hrvatske nogometne U-19 reprezentacije

Gradonačelnik Javor Bojan Leš je pozdravio igrače na prvom treningu uoči utakmice Hrvatska - Turska na osvježenom nogometnom igralištu te im poželio dobrodošlicu u Ivanić-Grad.

Povodom premijernog susreta jedne hrvatske nogometne reprezentacije u Ivanić-Gradu, zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj u prostorijama gradske uprave primio je delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza.

Delegacija predvođena višim savjetnikom u Hrvatskom nogometnom savezu Zorislavom Srebrićem, glavnim instruktorom HNS-a i tehničkim direktorom svih mladih selekcija Sretenom Ćukom, te izbornikom mlade reprezentacije Ivanom Gudeljom imala je samo riječi pohvale za uvjete i gostoljubivost koju su dobili u Ivanić-Gradu.

Zamjenik gradonačelnika izvijestio je o kontinuiranom ulaganju u sportski park Zelenjak i sportske dvorane napomenuvši kako se svako ulaganje u sport višestruko vraća, te da će se isto tako nastaviti i ulaganja u travnati teren na nogometnom igralištu u Sportskom parku Zelenjak.

Članovi delegacije posebno su zadovoljni lokacijom i prometnom povezanošću s glavnim gradom, te napomenuli kako bi za češće gostovanje reprezentacija u Ivanić- Gradu trebalo jedino proširiti trenutne smještajne kapacitete.

Također, upoznati su s nogometnom pričom oko Naftaš Ivanića, posebno škole nogometne mladeži, te smatraju kako bi na dobrim primjerima u Osijeku i Rijeci i Ivanić-Grad mogao i trebao u budućnosti imati u najmanju ruku jednog stabilnog četvrtoligaša.