02.11.2018.

[VIDEO] Gradonačelnik i dekan posjetili Visoku školu u Ivanić-Gradu

U srijedu 31.10.2018. u 11,00 sati gradonačelnik Ivanić-Grada Javor Bojan Leš i dekan Visoke škole Ivanić-Grad dr. sc. Mile Marinčić posjetili su Visoku školu Ivanić-Grad i obratili se studentima.

Visoka škola Ivanić-Grad u akademskoj godini 2018./19. upisala je prvu generaciju studenata na studijski program Fizioterapije. Škola je osnovana s ciljem produciranja visokoobrazovanih stručnjaka koji će uspješno odgovarati suvremenim poslovnim izazovima te, posljedično, podići razinu kvalitete visokoškolske poduzetničke edukacije u Hrvatskoj. Kroz studijske programe Visoka škola Ivanić-Grad promovira znanja relevantna za društvo i struku, uz uvažavanje poslovne, radne, stručne i znanstvene etike i uz provođenje visokih vrijednosnih kriterija. Uloga škole je i da osmisli, ispituje i razvija inovacije u oblasti rehabilitacije, terapije, sestrinstva…, ali i tehničkih znanosti i ekonomije te da kroz znanstvenu i tehničku podršku pomaže razvoju Grada, županije i šire.

“Visoka škola nam je dodatan poticaj razvoja zdravstvenog i sportsko-rekreativnog turizma u gradu. Pritom osiguravamo našim mladima da nastave svoje školovanje te se i potencijalno zaposleu svom rodnom gradu, a ujedno je dodatan motivator za privlačenje i naseljavanje mladih koji će nakon škole imati mogućnost zapošljavanja u Ivanić-Gradu. Sustavnim investicijama ojačali smo programe razvoja mladih, znanja i gospodarstva, ali i osigurali da se naše kulturne i tradicijske vrijednosti kojim se ponosimo očuvaju”, istaknuo je Javor Bojan Leš, gradonačelnik Ivanić-Grada.

Posebnost Visoke škole Ivanić-Grad je vezanost VŠ Ivanić-Grad uz županijsku Specijalnu bolnicu Naftalan u Ivanić-Gradu što daje objema institucijama notu više, a studentima jedinstvenu priliku da u okviru gotovo integriranog studentskog kampa dobiju teorijsko i praktično znanje.