04.05.2018.

POZIV na prezentaciju prijedloga programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Ivanić-Grada

Na temelju članka 29. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (Narodne novine, broj 20/18) poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države raspolaže se na temelju Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države, kojeg za područje Grada Ivanić-Grada donosi Gradsko vijeće Grada Ivanić-Grada uz prethodno mišljenje Zagrebačke županije i suglasnost Ministarstva poljoprivrede.

Javni uvid u prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Ivanić-Grada započeo je 3. svibnja 2018. godine i trajat će zaključno do 17. svibnja 2018. godine.

Grad Ivanić-Grad poziva sve zainteresirane osobe na prezentaciju prijedloga Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Ivanić-Grada, koja će se održati dana 8. svibnja 2018. godine u prostorijama Spomen doma Alojza Vulinca, Beliceva 1, Ivanić-Grad (I. kat) s početkom u 18,00 sati.

 

Grad Ivanić-Grad