03.05.2018.

OBAVIJEST – O početku Javnog uvida u prijedlog programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Ivanić-Grada

Grad Ivanić-Grad izlaže na javni uvid prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Ivanić-Grada. Uvid u prijedlog Programa raspolaganja, s popratnom dokumentacijom, može se izvršiti svakim radnim danom od 3. svibnja do 17. svibnja 2018. godine od 9.00 do 13.00 sati u prostorijama Spomen doma Alojza Vulinca, Beliceva 1, Ivanić-Grad (I. kat).

Zainteresirane osobe mogu dati prigovore na prijedlog Programa raspolaganja najkasnije do isteka javnog uvida. O svim prigovorima odlučivat će Gradsko vijeće Grada Ivanić-Grada u roku od 30 dana.

Prigovori na prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Ivanić-Grada moraju biti čitko napisani, uz ime, prezime i adresu podnositelja, te se dostavljaju na adresu Grada Ivanić-Grada, Park hrvatskih branitelja 1, Ivanić-Grad, zaključno sa 17. svibnja 2018. godine.

 

Grad Ivanić-Grad

PREUZMITE DOKUMENTE: