09.05.2018.

[MREŽA TV] Ivanić-Grad uveo aplikaciju CityHub

Ivanić-Grad je poboljšao svoju komunikaciju s građanima, pogotovo što se tiče ukazivanja na probleme iz komunalne domene. A sve preko jednostavne mobilne aplikacije, koja je potpuno besplatna, a koja bi trebala dodatno približiti građane i gradsku vlast.

Naime, Grad Ivanić-Grad odnedavno je uveo novu mobilnu aplikaciju pod nazivom CityHub. Kako je istaknuo gradonačelnik Ivanić-Grada Javor Bojan Leš, tu su aplikaciju uveli u cilju poboljšanja informiranosti građana, a i poboljšanja komunikacije s njima.

Leš je tako istaknuo kako su u posljednja tri mjeseca obavili sve pripreme i aplikaciju su pokrenuli od 1. svibnja. Cilj je da se kroz direktnu komunikaciju, gdje građani mogu slikati i fotografirati određene probleme koje uočavaju u Gradu, direktno ih šalju na adresu Grada, te odmah dobivaju i povratni odgovor.

Aplikacija CityHub doprinijeti će svakako poboljšanju i službe gradskog komunalnog redarstva, istaknuo je gradonačelnik Javor Bojan Leš, ali će i građanima olakšati da prijave određene poteškoće, dok će ljudima zaposlenima u Gradu olakšati praćenje onoga što se stvarno događa na terenu.

Aplikacija Cityhub  ima i još neke mogućnosti koje će dobro doći i građanima Ivanić-Grada, ali i svima koji se nađu u tom Gradu. Naime, preko te aplikacije moći će se dobiti i sve informacije o gradu, o tome što se sve u njemu događa, kao i informacije o događanjima vezanim za Turističku zajednicu, za ponudu razno-raznih sadržaja.

Treba reći kako je aplikacija CityHub potpuno besplatna i vrlo je jednostavna za preuzimanje, korištenje te upravljanje. A najvažnije je da omogućava građanima aktivno sudjelovanje u otklanjanju svakodnevnih komunalnih problema.