19.06.2018.

Završen 18. humanitarni malonogometni turnir Sportom protiv droge 2018.

U petak, 15. lipnja 2018. na Sportskim terenima Hotela Sport i Izletišta Petek u Ivanić-Gradu održana je završnica 18. humanitarnog malonogometnog turnira Sportom protiv droge. Finale ovogodišnjeg turnira igrale su momčadi Agrina-Pad i CB Olimp & CB Dribbling, a nakon izjednačenog regularnog dijela i izvođenja udaraca s bijele točke, momčad CB Olimp & CB Dribbling odnijela je titulu prvaka 18. turnira Sportom protiv droge.

Ove godine prikupljeno je ukupno 20.000,00 kn, a prikupljena sredstva donirana su Udruzi roditelja djece i osoba s invaliditetom Mali Princ, Caritasu župe Ivanić-Grad i Udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu i pružanje podrške i skrbi osobama s invaliditetom Beata iz Ivanić-Grada.
Povodom završnice turnira organizirana je svečana večera za sponzore kao znak zahvale za sudjelovanje i podršku u organizaciji, te je tom prigodom prisutnim predstavnicima sponzora dodjeljena zahvalnica.

U sklopu završnice 18. humanitarnog malonogometnog turnira Sportom protiv droge održan je i 1. Craft Beer Fest na Izletištu Petek. Festival se održavao dva dana, a okupio je četiri eminentne hrvatske craft pivovare – Varionicu, Novu Rundu, Zmajsku pivovaru i Pivovaru Medvedgrad. Zaljubljenici u piva, posebice craft piva, mogli u uživati u okusima piva te nastupu grupe Belfast Food koji je zbog vremenskih neprilika morao trajati kraće od predviđenoga.