11.06.2018.

SD “FAZAN“ Topolje održao II kolo KUP-a HRVATSKE u disciplini parni trap

Dana 03.06.2018. prema kalendaru HSS za 2018 godinu na streljani SD “FAZAN“ Topolje održano je II kolo KUP-a HRVATSKE u disciplini parni trap.

U toj disciplini puca se pet serija po trideset letećih meta. Natjecalo se četrnaest natjecatelja, trinaest u kategoriji seniora i jedan junior.

Treće mjesto osvojio je MARJANČIĆ TIHOMIR ŠSK “PODRAVINA“ Koprivnica, drugo mjesto osvojio je KALINSKI IVAN SD“G.A.J.“ Zagreb, a prvo mjesto osvojio je MEHKEK DAMIR ŠSK “PODRAVINA“ Koprivnica. Od juniora sudjelovao je KAUZLARIĆ PATRIK SD “FAZAN“ Topolje. Nakon službenog dijela natjecanja održano je Otvoreno prvenstvo grada IVANIĆ GRADA, povodom Dana Grada.

Pucalo se u disciplini trap, dvije serije po dvadeset pet letećih meta. I u ovom djelu natjecanja briljirali su strijelci ŠSK “PODRAVINA“ Koprivnica. Treće mjesto osvojio je RADIČEVIĆ RATKO SD “ČAZMATRANS“ Čazma, drugo mjesto MARJANČIĆ TIHOMIR ŠSK “PODRAVINA“ Koprivnica, a prvo mjesto opet MEHKEK DAMIR ŠSK “PODRAVINA“ Koprivnica.

Zahvaljujemo se predstavnicima Grada koji su svojim prisustvom kao i uvijek uveličali ova natjecanja i svima ostalima koji su na bilo koji način pomogli

SD “FAZAN“ Topolje

PREUZMITE DOKUMENTE: