11.07.2018.

Završen Trofej Dinamo u Ivanić-Gradu, Pimont i MC Plus prvaci!

Nakon tri uzbudljiva dana završio je Trofej Dinamo u Ivanić Gradu. Zadnji dan bio je rezerviran za završnice u muškoj kategoriji i ženski turnir. Igralište je bilo ispunjeno, a okupljeni su mogli uživati u mnoštvu golova.

Treće mjesto kod žena dobili smo raspucavanjem, SC Flegar je bio bolji od Apexa u tom segmentu. Žensko finale donijelo je dvoboj ŽMNK MC Plus i MNK Meteora Futsala. Gabriela Gaiser i Lucija Švorčina nisu imale milosti i naslov Ivanića s rezultatom 3:0 u finalu otišao je curama iz MC Plusa.

Nakon uzbuđenja u ženskom turniru, došao je red i na završnicu muškog turnira. Raspucavanjem smo dobili osvajača trećeg mjesta, to je Tiskara Dikopa MC Plus, koja je bila bolja od Hotela Sport. Zadnja utakmica dana bila je rezervirana za muško finale. Pimont protiv Cvjetno Pinkdroidsa. Na kraju pobjeda Pimonta u sjajnoj utakmici sa 5:3. Strijelci za Pimont su bili Dario Šestić s dva gola, Pavao Ježić s također dva gola te Tino Čirjak. Za Cvjetno su zabijali Vedran Škorić, Hrvoje Penava i Ivan Žnidarec.

Na kraju je ostalo samo podijeliti individualne nagrade. U ženskoj konkurenciji sve tri nagrade otišle su u ruke igračica MC Plusa. Najbolja igračica turnira je Gabriela Gaiser. Najbolji strijelac je njena suigračica Lucija Švorčina, a najbolja golmanica je Petra Lerotić.

Što se muškog turnira tiče najbolji strijelac je na kraju Filip Lazov. Ostale dvije nagrade otišle su u ruke igrača Pimonta, prvaka Ivanića. Najbolji igrač je Dario Šestić, dok je najbolji golman Pavao Ježić.

Trofej Dinamo sada odlazi na ljetnu stanku, a 24. kolovoza očekuje nas zadnji turnir u Dugavama i zadnja šansa da se ulove bitni bodovi za plasman na završnicu na Šalati.

Izvor: Scena.hr