17.04.2018.

Sedam medalja sa prvenstva Hrvatske!

Ovog vikenda u Zagrebu održano je prvenstvo Hrvatske u borbama za mlađe uzraste. Na borilištima Sportskog centra Lučko nastupilo je 550 karatista iz 83 kluba iz cijele Hrvatske.

U subotu nastup na borilištima Sportskog centra Lučko bio je rezerviran za mlađe učenike ,mlađe učenice i mlađe kadete.Karatisti Mladosti bili su uspješni u konkurenciji mlađih kadeta.Valentino Ivanić u kategoriji mlađih kadeta do 48kg zauzeo je 1.mjesto a Ivan Huzanić u kategoriji -45kg 2.mjesto.Njima se u nedjelju dobrim nastupom i rezultatom pridružila Mia Zetica koja je u konkurenciji mlađih kadetkinja do 40kg osvojila 3.mjesto.

Uz mlađe kadetkinje u nedjelju su nastupili učenici i učenice. Šampionsku titulu iz prošle godine potvrdio je Leonard Golubić osvojivši 1.mjesto u kategoriji učenika do 34kg.

U kategoriji učenika do 42kg Teo Crnogaj osvojio je 3.mjesto.U kategoriji učenica do 44kg Klara Baotić osvojila je 2.mjesto a Ozana Vujević u kategoriji učenica do 40kg 3.mjesto.

U ukupnom poretku klubova na održanom prvenstvu Hrvatske u kategoriji učenika i učenica karate klub Mladost zauzeo je 1.mjesto a u ukupnom poretku klubova u kategorijama mlađih kadeta i mlađih kadetkinja 4.mjesto.