19.04.2018.

Noć knjige 2018.

Tradicionalno, pridružujemo se manifestaciji Noć knjige koja se održava 23. travnja 2018.!

Počinjemo matinejom u 10 sati, kada će gradonačelnik Ivanić-Grada gdin Javor Bojan Leš čitati priče našim malim posjetiteljima Dječjeg vrtića Ivanić-Grad.

U večernjim satima, točnije u 19 sati počinje zanimljivo predavanje pod nazivom Hakuna matata – proživi svaki trenutak. Predavanje je to u sklopu humanitarne udruge „Možemo zajedno“, koja se bavi pomaganjem djeci bez roditelja i djeci u državama trećega svijeta, a koja je pokrenula  veliki humanitarno-obrazovani projekt „Afrika – možemo zajedno“ za opremanje afričkih škola i prikupljanje donacija za lijekove protiv malarije.

Ako želite doznati kako izgleda svakodnevni život ljudi u Africi, kako žive afrička djeca, kako izgledaju afričke škole i kako funkcionira njihov obrazovni sustav, ali i vidjeti i čuti priče o afričkim prirodnim ljepotama i parkovima prirode – ovo je predavanje za vas.

Nešto smo ostavili i za dan poslije – 24.4. u 10 sati imamo čitaonicu i radionicu za djecu u suradnji sa Ibis grafikom koju vodi draga nam gošća Srebrenka Peregrin.