14.04.2018.

MRK Ivanić primjer je malog i uspješnog kluba

Daljnja afirmacija mladih igrača koji su nositelji seniorske momčadi koja se natječe u Prvoj ligi i dalje je jedan od naših glavnih ciljeva- ustvrdio je predsjednik MRK Ivanić, Josip Majdek na jučer održanoj 56. sjednici Skupštine kluba.

U izlaganju predsjednika, ali i trenera moglo se čuti kako je MRK Ivanić danas uspješna i stabilna sredina koja je u posljednjih godinu dana ostvarila brojne organizacijske, ali i financijske pomaka prema naprijed. Osim što je uspostavljena nova organizacijska struktura kluba te imenovan sportski direktor Igor Abramović, veliki pomaci ostvareni su i na drugim poljima, pogotovo u onom financijskom dijelu, gdje je klub uspio sanirati preneseni manjak iz prethodnih godina.

Ostvarili smo gotovo sve zadane ciljeve za 2017. godinu te smo stvorili uvjete za nadogradnju sustava. Želja nam je u narednom razdoblju realizirati sve projekte koje prijavljujemo na raspisane Javne pozive, a sve s ciljem da se što više djece i mladih uključi u rad našeg kluba te popularizira sport i zdrav način života. Također, želimo i povećati broj sponzorstava i donacija kako bi uspjeli u ostvarenju svih svojih ciljeva- zaključio je predsjednik Majdek.

MRK Ivanić danas u sustavu natjecanja ima 115 dječaka koji nastupaju za jednu od osam klupskih selekcija. Upravo, to je i najveće klupsko bogatstvo što su u svojim govorima istakli i gosti skupštine.