22.05.2017.

Zahvala Gradonačelnika Javora Bojana Leša

Drage Ivanićanke, dragi Ivanićani,

Hvala vam na ukazanom povjerenju i jasnoj odluci da želite nastaviti sigurno u budućnost za naš ponositi grad!

Očekuje nas još puno posla, završetak kapitalnih projekata ali i početak novih vitalnih projekata, poput, aglomeracijskih projekta, izgradnje lokalne infrastrukture vodovoda kao i izgradnja kanalizacije na cijelom područja Grada. 

Uz kapitalne projekte nastavljamo i dalje njegovati dobre prakse, a posebno ćemo osnaživati programe koji potiču razvoj naših najmlađih naraštaja, kvalitete života u Gradu te osnažuju naše poduzetnike koji djeluju u našem okružju.

Osobno mi je i profesionalno drago da smo se svi zajednički izborili za razvoj Ivanić-Grada već u prvom krugu ovogodišnje lokalne kampanje! Ovime smo jasno dali do znanja da nas zanimaju samo djela, a ne gubitak energije na praznim riječima. Pred nama je još formiranje Gradskog vijeća i nastavak svih započetih aktivnosti, o čemu ćemo vas proaktivno obavještavati.

Jamčim vam da ćemo sa strane Gradske uprave sustavno i još snažnije komunicirati sa svima vama jer imamo zajednički cilj, a to je promocija vrijednosti Ivanić-Grad kako grada bogatog gospodarstva, poduzetnika, turizma, kvalitetnog života, dobrog domaćina i grada budućnosti koji je samostalan te ne ovisi o sezonskim vjetrovima promjena politika, od poreznih do stranačkih.

 

Zahvaljujem vam i srdačno vas pozdravljam,

Javor Bojan Leš, dr. vet. med

Vaš Gradonačelnik