28.08.2017.

Podijeljena priznanja na završnici akcije „VOLIM IVANIĆ 2017.

U organizaciji Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada, u četvrtak, 24. kolovoza 2017. godine, u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta, održana je svečana dodjela priznanja najboljima u akciji “Volim Ivanić 2017.”.

Akcija “Volim Ivanić” sastoji se od dvije podakcije: “Cvjetni otok Ivanić” i “Čovjek ključ uspjeha”. Svečanoj dodjeli prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj koji se zahvalio svim građanima na trudu u uređenju svojih okućnica, ali isto tako i očuvanju okoliša grada u kojem živimo te je zajedno s direktoricom Turističke zajednice Ankicom Bešter podijelio priznanja dobitnicima. Na dodjeli je uručeno 10 priznanja te su projicirane snimljene fotografije nagrađenih okućnica.

Povjerenstvo podakcije „Cvjetni otok Ivanić 2017.“, u sastavu Srna Krtak mag.ing.prosp.arch., Zlatko Bublić dipl.ing.šum., te Ankica Bešter pregledalo je snimljene fotografije okućnica koje su postavljene na Facebook stranici Turističke zajednice Ivanić-Grada te donijelo ODLUKU da se u ovogodišnjoj akciji dodijele sljedeća priznanja:

Za najljepše uređeni okoliš:
Privatne kuća

Silvija Čičak, Ivanić-Grad
Marijana Kolić, Ivanić-Grad
Barbara Milić, Deanovec

Ugostiteljskog objekta
Mala kavana, Ivanić-Grad

Privatne tvrtke
Mesnica Ranogajec, Ivanić-Grad

Najljepši balkon
Jadranka Dujmović, Ivanić-Grad

Dodijeljeno je i posebno priznanje: Za inovativnost u uređenju okoliša
Bruno Zorica, Ivanić-Grad

Anonimna komisija podakcije „Čovjek ključ uspjeha“ temeljem pristiglih prijava i njihova razmatranja, donijela je ODLUKU da se dodjeljuje slijedeća priznanja po kategorijama:

Najbolji konobar u caffe baru
Jasmina Habajec, Gradska kavana

Najbolji konobar u restoranu
Mario Pavić, restoran Garfield

Najbolji kuhar u restoranu
Matija Fijala, Izletište Petek

U glazbenom dijelu programa nastupila je Jelena Mesarić. Čestitamo svim dobitnicima!

Hvala svima koji su uložili vrijeme, trud i volju za uređenje svojih okoliša!

Sve fotografije prijavljenih i nagrađenih kandidata možete pogledati na Facebook stranici Turistička zajednica Ivanić-Grada u albumima Prijavljeni kandidati Volim Ivanić 2017. (1. i 2. dio)