04.08.2017.

Čestitka gradonačelnika povodom Dana pobjede, Dana domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Drage Ivanićanke i dragi Ivanićani,

čestitam vam Dan pobjede, Dan domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja kojeg posebno pamtimo po veličanstvenoj vojnoredarstvenoj operaciji Oluja kojom je tijekom Domovinskog rata ostvaren i dugo sanjani san - teritorijalni integritet lijepe naše!

Posebno našim braniteljima poželimo sretan Dan hrvatskih branitelja jer su svojim nesebičnim doprinosom omogućili da danas živimo kao suveren narod s priznatim jezikom u okrilju velike Europske obitelji.

Okrenimo se budućnosti kroz razvoj naše države na svim poljima koja svojim primjerom može biti svijetla uzdanica na svjetskoj razini. Vrijeme da iz svog mladenačkog doba zađemo u mudru državničku zrelost kako bi kroz prihvaćanje, opraštanje, razvoj i zajedništvo osigurali moderno europsko okružje u kojem se ugodno i uspješno živi za sve nas, kao i naše buduće naraštaje.

Drage građanke, dragi građani s ponosom istaknimo hrvatski stijeg na našim domovima i prisjetimo se svih onih koji su svoj život položili na oltar domovine, od osnivanja do danas!

Posebna čestitka svim našim braniteljima te policijskim, vatrogasnim i ostalim sigurnosnim postrojbama i jedinicama koje danas, u doba mira, bdiju nad našim domovima!

 

Vaš Gradonačelnik

Javor Bojan Leš