10.04.2017.

Održana 24. Izvještajna Skupština VZG Ivanić-Grad

U subotu 08.04.2017 godine s početkom u 19:00 sati u Maloj sali POU-a održana je redovna 24. Izvještajna Skupština Vatrogasne zajednice Grada Ivanić-Grada. Na Skupštini su jednoglasno usvojena Izvješća o radu VZG-a te Operativni i Financijski Plan rada za 2017 godinu.

Na Skupštini je potvrđena Odluka ranije održane Izborne Skupštine o rukovodećim funkcijama Zajednice te su usvojene Odluke o predstavnicima Zajednice u tijelima VZ Zagrebačke županije i HVZ-a. Podsjetnik: na zadnjoj Izbornoj Skupštini održanoj u prosincu 2016 godine za Predsjednika VZG –a izabran je Tomislav Abramović (DVD Šarampov Donji), za Zamjenika predsjednika izabran je Ivan Vukes (DVD Šumećani), za Zapovjednik izabran je Perica Perković (DVD Ivanić-Grad) te za Tajnika VZG-a Igor Cepetić (DVD Šarampov Donji).

Skupštini su nazočili mnogobrojni gosti prijateljskih Vatrogasnih zajednica Gradova i Općina i predstavnici trgovačkih društva s kojima vatrogasna zajednica surađuje, predstavnici Vatrogasne Zajednice županije Zagrebačke i Hrvatske vatrogasne zajednice te gradonačelnikaGrada Ivanić-Grada.