04.01.2016.

KAUBOJI U IVANIĆ-GRADU

Od 26. prosinca je u Ivanić-Gradu hrvatska muška rukometna reprezentacija na pripremama za Europsko prvenstvo, koje će se igrati od 15. do 31. siječnja u Poljskoj.

Prva faza priprema je bila do 30. prosinca, a druga faza traje do odlaska u Poljsku 13. siječnja. Reprezentacija boravi u Hotelu “Sport” i trenira u Dvorani “Žeravinec”.

Grad Ivanić-Grad, te Muški i Ženski rukometni klub “Ivanić” čine sve, da boravak “kauboja” bude praznik za ljubitelje sporta, a posebno lokalne rukometaše i ljubitelje rukometa. Stoga je sa HRS-om za srijedu 6. siječnja od 19 sati u okviru otvorenog treninga reprezentacije dogovoreno druženje rukometaša s mlađim uzrastima Muškog i Ženskog rukometnog kluba Ivanić i građanima u dvorani Žeravinec. Ulaz je besplatan.

Program velikog rukometnog dana 8. siječnja, uoči pripremne utakmice “kauboja” i Slovenije, započinje predigrama između mladih nada ivanićkog ženskog i muškog rukometa već od 15 sati. Utakmica započinje u 19 sati, a ulaznice su rasprodane na blagajni POU Ivanić-Grad 4. siječnja u nekoliko sati. Oni koji ih nemaju, moći će utakmicu gledati na video zidu ispred dvorane Žeravinec, uz kobasice i tople napitke, a poslije utakmice se druženje nastavlja uz tamburaše.

Prema portalu hrs.hr, na drugu fazu priprema za Europsko prvenstvo u Poljskoj izbornik Babić pozvao je slijedeće igrače:

1. Mirko Alilović – MVM Veszprem 
2. Ivan Stevanović – PPD Zagreb 
3. Filip Ivić – PPD Zagreb 
4. Manuel Štrlek – Vive Tauron Kielce 
5. Antonio Kovačević – PPD Zagreb 
6. Ivan Čupić – Vive Tauron Kielce 
7. Zlatko Horvat – PPD Zagreb 
8. Ilija Brozović – HSV Hamburg 
9. Krešimir Kozina – SG Flensburg-Handewitt 
10. Marino Marić – MT Melsungen 
11. Marko Kopljar - Barcelona 
12. Mario Vuglač – Lekhwiya SC 
13. Domagoj Duvnjak – THW Kiel 
14. Igor Karačić - Vardar 
15. Luka Cindrić - Vardar 
16. Domagoj Pavlović – PPD Zagreb 
17. Marko Mamić – Dunkerque HB Grand Littoral 
18. Ivan Slišković – MVM Veszprem 
19. Jakov Gojun – Füchse Berlin 
20. Luka Šebetić – PPD Zagreb