25.10.2015.

Međunarodni karate turnir "Cup Rudolf Perešin"

Pod visokim pokroviteljstvom Zagrebačke županije, a u organizaciji Karte kluba “KIK” u nedjelju 25. listopada, 2015., u Križu održan je 1.Međunarodni Cup Rudolf Perešin. Turnir je okupio 34 kluba s 350 natjecatelja iz Hrvatske, Austrije i Bosne I Hercegovine.

Natjecatelji Karate kluba KIK, od najmlađih dobnih kategorija, (6 godina) zaključno sa kadetima, (do 16 godina) osvojili su pregršt medalja u borbama i katama. S osvojenim 12 zlatnih, 7 srebrnih i 8 brončanih medalja, članovi KK KIK osvojili su i prestižnu titulu najuspješnijeg kluba Kupa, dok su pojedinci: Luka Koščević, Dorijan Piljek, Filip Cvetko, Ida Matanić, Matej Čukelj, Mateo Gorić, Dominik Gecan, braća Ante i Josip Dolić, Lovro Crnković, Glorija Peterlić,Andrijana i Danijel Vrbić, Lidija Iljkić te Nikola Jurić.

Napomenimo da su se prije otvaranja turnira prisutnima obratili: saborska zastupnica Ivana Posavec Krivec, pomoćnik ministra branitelja Bojan Glavašević te gradonačelnik Grada Ivanić Grada Javor Bojan Leš i njegov zamjenik Željko Posilović kao i predstavnici općina Kloštar Ivanić i Križ. Turnir je otvorila gospođa Ljerka Perešin.

Tekst: Darko Bunjevac

Foto: Zoran Ožetski