14.05.2015.

Finale u zadnjoj sekundi!

Mlađe kadetkinje četvrti put za redom u finalu završnice prvenstva Hrvatske golom Ane Malec u zadnjoj sekundi! Pobjeda nakon minusa od četiri gola na poluvremenu.

U utakmicu ulazimo sa željom da se revanširamo TVIN-u za poraz na otvaranju prvenstva, ali to je otežalo ruke pa igramo u grču. Do 6:6 izjednačena igra i onda završnica prvog poluvremena pripada Virovitičankama. U drugo poluvrijeme ulazimo sa zaostatkom od 7:11, a zatim i 7:12. I onda cure pokazuju karakter pobjednika, malo po malo lome protivničku igru i prelazimo u vodstvo 15:14 i 16:15. Sljedi uzbudljiva završnica, TVIN vraća vodstvo na 16:17. U 38. minuti Mirna Lešković izjednačava na 17:17. U predzadnjoj imamo penal za vodstvo, ali Ana Malec ne zabija i TVIN ima u zadnjoj minuti napad za pobjedu. Dvadesetak sekundi prije kraja Ivana Vidović krade loptu, žurimo u napad, šut na gol, deveterac, sekunde cure, kratko do Ane Malec, skok šut i gol u 39 min 59 sec.

Slavlje može početi, ne znaš tko više skače, mali ili veliki. Oslabljena i zbog toga uznemirena ekipa tek u trećoj utakmici prvenstva našla je svoj mir i svoju igru, slomila je Koku u 1/4 finalu, a sad i TVIN u utakmici za finale. Sad imaju pravo na slavlje, a svi mi koji brinemo za klub, njihovi roditelji, braća i sestre, navijači, svi mi možemo biti ponosni na cure čelična srca i tvrde glave koje još na to znaju i igrati rukomet.

Finale koje smo teškim radom zaradili naša je zaslužena nagrada i tek još jedan korak na rukometnom putu koji, nadamo se, sve njih čeka.