21.12.2015.

Darivanje djece u Prerovcu

U subotu 19. prosinca 2015. g. u Prerovcu je održano tradicionalno, 4-tu godinu za redom, druženje i darivanje djece u Božićno vrijeme, prilikom koje je Djeda Božićnjak darivao djecu.
 
Ovom prilikom gradonačelnik Ivanić-Grada Javor Bojan Leš iznenadio je djecu iz mjesta Prerovca, poklonivši svakom djetetu prigodan poklon. Predsjednik Mjesnog odmora Prerovec g. Goran Pavunc izrazio je zadovoljstvo ovom gestom gradonačelnika, te zahvalio u ime svih 18-tero darivane djece, koliko ih ima u mjestu Prerovcu.
 
„Iznimno mi je drago što ima ovoliko djece u ovako malom mjesto, te moram reći da su prije svega djeca iznenadila mene. Suradnja između Grada i Mjesnog odmora je više nego zadovoljavajuća, a o tome govori i više uloženog novca tijekom godine, rezultat kojeg je i uređeno dječje igralište u Prerovcu koje je Grad napravio na zahtjev Mjesnog odbora.“ naglasio je gradonačelnik Ivanić-Grada g. Javor Bojan Leš.
 
Na odlasku gradonačelnik se pozdravio sa svima prisutnima, koji nisu skrivali oduševljenje te im zaželio Sretan i blagoslovljen Božić te uspješnu i sretnu Novu 2016. godinu.