04.10.2014.

U Ivanić-Gradu održano odbojkaško prvenstvo učitelja Zagrebačke županije

U skolopu obilježavanja Svjetskog dana učitelja danas je u Ivanić-Gradu u SD Žeravinec održano odbojkaško prvenstvo učitelja Zagrebačke županije. Sudjelovale su ekipe učitelja osnovnih škola iz Pušće, Bregane, Brdovca, Zaprešića, Dubrave, Vrbovca, Velike mlake i naravno domaćini, učitelji iz OŠ Đure deželića i OŠ Stjepana Basaričeka iz Ivanić-Grada. Ovo je 12. po redu odbojkaško prvenstvo učitelja Zagrebačke županije i 5. kojem je organizator OŠ Stjepana Basaričeka iz Ivanić-Grada.

Za portal Volim Ivanić razgovarali smo s ravnateljicom škole gospođom Vlatkom Koletić koja je izrazila zadovoljstvo time što na prvenstvu sudjeluju škole iz cijele Zagrebačke županije.

Danas u našoj školi vlada jedna ugodna atmosfera u kojoj se stječu nova poznanstva koja nam kasnije pomažu u zajedničkom radu i suradnji među školama na čitavom području Zagrebačke županije.

Susret učitelja financijski podupire Grad Ivanić Grad i Zagrebačka županija. U ime gradonačelnika Grada Ivanić-Grada susret je otvorio zamjenik gradonačelnika g. Željko Posilović koji je kasnije najuspješnijim ekipama predao zaslužena priznanja.

Poredak ekipa:
1.mjesto OŠ Pušća iz Pušće
2.mjesto OŠ Dubrava iz Dubrave
3.mjesto OŠ Pavao Belas Brdovec
4.mjesto 1. OŠ Vrbovec iz Vrbovca
5.mjesto OŠ Antuna Augustinčića Zaprešić
6.mjesto OŠ Milana Langa Bregana
7.mjesto OŠ Velika Mlaka iz Velike Mlake
8.mjesto OŠ Đure Deželića iz Ivanić-Grada
9.mjesto OŠ Stjepana Basaričeka iz Ivanić-Grada