27.06.2014.

Završnica 14. turnira „Sportom protiv droge“

Danas je u hotelu “Sport” u Ivanić-Gradu održana konferencija za novinare povodom završnice turnira „Sportom protiv droge“ koji se uspješno organizira već 14 godina.
Ispred organizacijskog odbora i SK “Otok” ovaj humanitarni i sportski turnir predstavio je organizator dr.sc. Mile Marinčić.

Marinčić je posebno izdvojio kako posebnost ovog turnira jest to što turnir osim natjecateljskog ima izražen i humanitarni karakter te naglasio kako je turniru zadaća pokazati mladima koliko je vrijedno baviti se sportom te priuštiti svojim sugrađanima i svom gradu dobru zabavu i druženje uz sport te istovremeno biti tu za ljude u potrebi.

U ime Gradske uprave konferenciji je nazočio pročelnik upravnog odjela Krešimir Orešković koji je naglasio kako Grad Ivanić-Grad prepoznaje važnost ovakvih projekata koji usmjeravaju mlade prema bavljenju sportom i zdravom načinu života.
U ime zlatnog sponzora – Auto kuće Zubak, govorio je Danijel Ivanković .

Turnir je do sada pomagao: ekologe, kuću za odvikavanje od ovisnosti Cenacolo u Vrbovcu (u više navrata), Caritas župe Sv. Petra u Ivanić Gradu i Caritas župe Blažene Djevice Marije u Kloštar Ivaniću, Crveni križ Ivanić Grad te svoje sugrađane u potrebi. Ovogodišnje donacije idu Caritasu Sisačke biskupije i Udruzi „Sve za nju“ u borbi protiv raka dojke.

Završnicu 14.turnira „Sportom protiv droge“ možete pratiti danas 27.6.2014. od 18.00 sati na SC Petek u Ivanić Gradu. Proglašenje pobjednika turnira je oko 21.00 sat.