03.07.2013.

Prezentacija za poduzetnike


Dana 03. srpnja 2013. godine u Maloj dvorani POU Ivanić-Grad održana je prezentacija na kojoj su zainteresirani poduzetnici s područja Grada Ivanić-Grada upoznati s projektom izgradnje Poduzetničke zone Ivanić-Grad Sjever- Zone 6 i s projektima za razvoj poduzetništva.

Na početku sastanka gradonačelnik Grada Ivanić-Grada , g. Javor Bojan Leš, pozdravio je sve prisutne i napomenuo kako su svi poduzetnici pozvani na suradnju s Gradskom upravom kako bi se što lakše riješili zajednički problemi.

Prezentacija je iznijela generalne pokazatelje poduzetništva u Gradu Ivanić-Gradu te istaknula neke od problema koji koče razvoj gospodarstva.
Predstavljena je Zona 6, njena namjena, način prodaje te veličina i cijena zemljišta predviđenih za prodaju.
Nakon prezentacije, poduzetnici su dobili priliku iznijeti probleme s kojima se susreću te su   istaknute mnoge boljke, ali i perspektive Grada Ivanić-Grada.

Najviše je bilo pitanja vezanih za Zonu 6, ali načete su i druge teme poput točnog definiranja gospodarskog smjera Grada, važnost energetske učinkovitosti, radovi na Etanskoj cesti i državnoj cesti D-43, razvoj turizma i Naftalana, te organizaciji Gradske uprave.

Rasprava je završila zaključkom da se ovakvi i slični sastanci sa poduzetnicima trebaju održavati što češće, na što je gradonačelnik najavio da će se održavati kontinuirano.

p7030107.JPG   p7030108.JPGp7030112.JPG