Poštovani posjetioci, dragi prijatelji

dobrodošli na službene stranice Grada Ivanić-Grada koje vam pružaju informacije o gradu, njegovoj povijesti i baštini, prirodnim ljepotama, turističkim atrakcijama, javnim ustanovama, trgovačkim društvima, kontaktima, važnim događanjima i novostima, kao i mogućnostima suradnje, od ulaganja u poduzetničku zonu do suradnje na razvojnim projektima. Pratite svakodnevna zbivanja u Gradu i aktivno komunicirajte s nama i putem naše Facebook stranice.

Gradonačelnik

Javor Bojan Leš, dr.vet.med

 

NOVOSTI

02.04.2020.

Dostava uplatnica za komunalnu naknadu i naknadu za uređenje voda

Radi poštivanja zakonskih obveza kao i svake godine Grad Ivanić-Grad će od slijedećeg tjedna početi dostavljati uplatnice za 2020. godinu za komunalnu naknadu i naknadu za uređenje voda.
Zbog novonastale situacije s COVID-19 obavještavamo vas da je gradonačelnik uputio prijedlog Odluke o pomoći...

NASTAVI ČITATI
05.06.2020.

U sklopu dana otvorenih vrata službeno otvaranje novog reciklažnog dvorišta Tarno

Stanovnici Grada Ivanić-Grada dobili su sredinom veljače novo reciklažno dvorište Tarno vrijedno 1,4 milijuna kuna za prikupljanje komunalnog otpada. Dvorištem upravlja trgovačko društvo Ivakop d.o.o. po Odluci Grada.
Dan otvorenih vrata novog reciklažnog dvorišta održat će se u ponedjeljak, 08...

NASTAVI ČITATI
03.06.2020.

SAZIV 4. sjednice Povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih nepogoda

Na temelju članka 29. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Ivanić-Grada (Službeni glasnik Grada Ivanić-Grada, broj 02/14, 02/18 i 03/20)
 
S A Z I V A M
4.    SJEDNICU POVJERENSTVA ZA PROCJENU ŠTETA OD  PRIRODNIH
NEPOGODA
 
koja će se održati dana 8. lipnja 2020. (ponedjelj...

NASTAVI ČITATI
29.05.2020.

Čestitka gradonačelnika povodom Dana državnosti

Drage sugrađanke i sugrađani, 30. svibnja obilježavamo spomen na konstituiranje prvoga demokratski izabranog višestranačkog Sabora  i na povijesnu ulogu Hrvatskoga sabora u očuvanju hrvatske državnosti tijekom mnogih stoljeća. Bio je to kraj dugog puta borbe hrvatskog naroda za svoju samostalnu i d...

NASTAVI ČITATI
28.05.2020.

SAZIV 29. sjednice Odbora za statut i poslovnik

Na temelju članka 51. Statuta Grada Ivanić Grada (Službeni glasnik, broj 02/14, 01/18 i 03/20) te članka 23. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Ivanić-Grada (Službeni glasnik, broj 02/14, 02/18 i 03/20), a na osnovu ukazane potrebe
S  A  Z  I  V  A  M
29. sjednicu Odbora za statut i poslovni...

NASTAVI ČITATI
28.05.2020.

Radovi na uređenju prostora oko srednje i osnovne škole bliže se kraju

U tijeku su građevinski radovi na uređenju površina i prilaznih staza ispred srednje škole “Ivan Švear“, dječjeg vrtića, osnovne škole i sportsko-školske dvorane u Ivanić-Gradu.
Postojeće asfaltne površine i pješačke staze koje su izgrađene davnih 70-ih godina, i koje su povremeno sanirane bile...

NASTAVI ČITATI