20.10.2015.

Ivanić II – Dugo Selo II 33:17 (14:7)

U prvom kolu Županijske lige za seniorke naša druga ekipa pobijedila je drugu ekipu Dugog Sela. U odnosu na lanjsku godinu ekipa je pomlađena i više je ne vodi trener seniorki već Goran Bobić. Ekipa sastavljena od najmlađih seniorki i mlađih kadetkinja od početka nametnula je svoj ritam, prvenstveno čvrstom obranom koju su gošće teško probijale. Uz to, naše bi naše golmanice zadržale sve što se može braniti. Rezultat tek sedam golova u našoj mreži do kraja poluvremena. U napadu tragovi neuigranosti dvije generacije, ali kvaliteta naših cura dolazi do izražaja i vodimo sedam razlike.

Drugi dio kao prvi, nastavljamo čvrstom obranom lomiti gošće, napad odrađuje svoje i pomalo neočekivanih 16 razlike na kraju za nas. Potencijal koji se nazirao pojavio se kao tanker iz magle i tko to nije do sad vidio sad mu je sve kristalno jasno. Izronio je tek pramac, a kraj se još ne vidi. Pomalo zastrašujuća je odgovornost nas koji na bilo koji način upravljamo tim dragocjenim teretom i brinemo se da sigurno plovi prema svom cilju. Ovo je tek početak pustolovine o kojoj nećete čitati samo na stranicama našeg kluba. Ukrcajte se!

Ponedjeljak, 19.10.2015.
SD Žeravinec, gledatelja 70
MŽL seniorke, 1.kolo
ŽRK Ivanić II – ŽRK Dugo Selo 55 II 33:17 (14:7)
Ivanković, Kralj, D.Kinderman 1, Malec 10, Jukić, Lešković 6, Lisica 2, Barišić 2, Peh 4, Hren, P.Kinderman 3, Mrazović 1, Vidović 2, Jambrek, Krznarić 2

Tekst i foto: Krešimir Krnjević